Poradna Sunar 2 complex 600 g

Autor: | Vloženo: 08.02.2013 000 00:00 | Témata: Poradna Sunar 2 complex 600 g

Faktický výrobce?

Kdo Sunar fakticky vyrábí dnes? Značka byla prodána švýcarské firmě Hero, na výrobku je země původu Velká Británie. Nebudí to ve mně moc důvěry. Co se dnes vlastně skrývá pod značkou, která již není původním Sunarem. Je kvalita srovnatelná s výrobky firem, které se na dětskou výživu specializují, nebo je to podřadný/průměrný výrobek profitující z renomé původního obchodního názvu?

  • 8. února 2013 - Oficiální zástupce obchodu LEKARNASVJOSEFA.CZ

    Dobrý den, ....cituji ze stránek www.hero.cz:

    "Společnost Hero představuje mezinárodní skupinu potravinářských firem, která působí v mnoha zemích Evropy, Severní Ameriky, Afriky a Asie. Centrální sídlo společnosti je ve městě Lenzburg ve Švýcarsku, kde byla společnost v roce 1886 založena. Postupně společnost rostla a rozšiřovala se o další značky potravinářských výrobků. Dnes Hero pod svými křídly sdružuje téměř dvě desítky potravinářských značek po celém světě. Zaměřuje se především na dětskou výživu, zpracování a konzervaci ovoce a cereální výrobky.
    Přes 120 let rozvoje, inovací a především velkého důrazu na kvalitní suroviny a jejich zpracování učinilo ze společnosti Hero jednoho z největších lídrů v mezinárodním potravinářském průmyslu. Na českém trhu je Hero zastoupeno značkami dětské výživy Sunar, džemů Schwartau a cereálních výrobků Corny."

    A zde něco z historie: "http://www.hero.cz/tradice/".

    Z toho vyplývá, že se jedná o kvalitní potravinářskou firmu splňující celoevropské standardy pro dětskou výživu - nově "renovovali" složení Sunar mlék: "http://sunar.cz...".

    S obsahem obyčejného Sunaru to má již sice pramálo, ale to je jen pozitivní skutečnost.

    V současnosti přidali i pokročilou řadu NUTRADEFENSE, kvalitou srovnatelnou se speciálními mléky jiných (evropských) značek. http://www.nutradefense.cz...

    Ze zkušenosti naší lékárny - Sunar je stále mléko č.1 (cena vs.kvalita), pro specifické diety nemluvňat se však přikláním k jiným řadám, v tomto ohledu to potvrzuje každodenní praxe a naše komunikace s pediatričkou.

    S pozdravem
    PharmDr. Pavla Tomalová
    http://www.lekarnasvjosefa.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (6)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.