Nejnovější recenze ze sekce Kojenecká mléka
kvalita/cena super
jsem velmi spokojen
- Mléko nám vyhovuje
Goldim NAŠE 1 525 g
Přidáno: 21. listopadu 2024
(naposledy upraveno 21. listopadu 2024)
Zakoupeno v kupplenky
Mléko synovi chutnalo, má příjemnou sladkou vůni
DÍTĚTI CHUTNÁ
Sunar 1 Sensitive 6 x 500 g
Přidáno: 18. listopadu 2024
(naposledy upraveno 18. listopadu 2024)
Zakoupeno v kupplenky
Jediný umělé mleko které opravdu zabírá a spinka malá celou noc . Nejlepší nemůžeme si stěžovat kvalitní a nejlepší.
Vřele doporučuji maminkám
Kupuji kazdej mesic pro malou a jsem spokojena. Dobra rozpustnost, cenova dostupnost. Vazne spokojenost
- I v porodnici nám ho doporučili
My baby so healthy and grow smart
- Chuť
- Složení
Klasika, která nezklame.
Super
Nabídla mi ho kamarádka, ze je spokojena tak jsme to zkusili a jsme též spokojený☺️
Super kvalitní mléko které je nejlepší pro dítě nejvic doporučuji a všem o něm říkám jak je skvělé
- Vodovější
Malému (9 měsíců) pokračovací mléko Hami 2 chutnalo. Bříško synovi po mléku nebolelo. Je trochu vodovější oproti jiné značce a podle složení má o gram více cukru, než se kterým máme zkušenosti, ale snad to ničemu nevadí. Přiložená odměrka by mohla být trochu delší, aby se lépe prášek nabíral. Cena je překvapivě nízká. Doporučuji.
Vnučce mlíčko chutná.
Skvělý produkt. Nekupujeme nic jiného. Na bázi kravského se nám malá osype.
Nevím.
- Nic lepšího pro našeho miláčka na trhu neexistuje
- Snadná příprava
- Chuťově dobré
- Dítě opravdu zasytí
- Žádný
Za mě je batolecí mléko Hami 3 výhra!
dlouho jsme hledali produkt, který naše dítě opravdu zasytí, nebude mít potrebu co hodinu chtít dalsi láhev mléka.
Hezky po něm i spinká, za me obrovská spokojenost a určitě nakoupim do zásoby:)
Velice snadná příprava, chuťově moc dobré.
- Nesmrdí chemický
- Nezůstávají hrudky
Mléko je krásně rozpustné, nedělá hrudky při smíchání a vodou. Na krabici produktů je jednoduchý návod k přípravě mléka. Dítě nemá problémy se stolici a bolení bříška. Mléko dítě zasytí. Nezapáchá po chemii, jako jiná sušená mléka. Jsem spokojená se složením v produktů.