Nejnovější recenze ze sekce Kojenecká mléka
Kvalitní český produkt, dceru po něm nebolí bříško.
vše ok
vše ok
česká firma, kvalitní produkt, dceru nebolí bříško jako z nutrilonu
Děti milují toto mléko, takže vše OK.
- Super, lehce stravitelné mléko. Rozhodně lepší, než kravské. Krásně voní a dcerka ho má ráda.
- Kvalitní mléko
- Mladému velmi chutná
- Jednoduchá připrava
- Drazší než jiná mléka
- Skvělá chuť
Sunar 3 complex vanilka 600 g
Přidáno: 30. prosince 2023
(naposledy upraveno 30. prosince 2023)
Zakoupeno v Chcipleny.cz
- Skvělá chuť
- Výhodná cena
- Jediné mléko které syn dokáže zdravě strávit, nemá střevní problémy.
- Vůně i chuť
- chutna
Velmi krátká trvanlivost balení 3 týdny!!!komunikace z obchodu žádná!!!
- Synům vyhovuje, pití "poslední záchrany" i "na dobrou noc"
- Dobré ingredience, žádné rostlinné tuky nebo odtučněné mléko
- Žádné zoxidované rybí tuky
- Obsahuje colostum
- Špatně se rozpouští a nechává příšerně znečištěné lahve
- Kyselina listová není v naštěpené formě, což je problém, protože 40-60% populace nedokáže přeměnit kyselinu listovou na aktivní formu, což nejenom způsobuje nedostatky, ale taky ničí orgány, protože se toho tělo špatně zbavuje
- Není v bio kvalitě
Těšila jsem se, že jsem konečně našla mléko s pravým mléčným tukem, i ty nejkvalitnější mléka jako Holle nebo Hipp používají odtučněné mléko a rostlinné oleje :( Problém je rozpuštění mléka, rozhodně to není vhodné na noční krmení, kdy se v rozespalém stavu a za tmy snažím připravit mléko.. taky kyselina listová je ve špatné formě a mléko není v bio kvalitně.. i přes tyto nedostatky bych toto mléko doporučila, protože nic na trhu zatím není nic na 100%.
- Chuť
- Skvelý obal
- Maltrodexin
- Ide zohnať iba na eshopoch
- Ľahko sa rozmiešava
- Skvelý obal
- Veľmi malej chutí
- Maltrodexin
- Dostupnost,da sa kupoť iba na internete
Beggs je pomerne nové mlieko na trhu,ale po zmene receptúry u Kendamilu sme sa rozhodli skúsiť ho. Našej malej (2roky) veľmi chutí,nebolí ju po ňom brucho. Mlieko krásne vonia,a skvelo sa rozmiešava. Nevýhodu vidím v dostupnosti iba na e-shopoch,v drogérii alebo supermarkete ho zohnať nejde. Tiež vidím nevýhodu v použití Maltrodexinu. Firmu Beggs som kontaktovala pred viac ako mesiacom z otázkou ohľadom Maltrodexinu,slečna mi na email odpísala že to preberú z nutričným poradcom,no od vtedy žiadna odpoveď neprišla .
- Osvědčená kvalita
Malé chutná.
Škoda, že se nedá koupit jednotlivě za pětinovou cenu (v některých lékárnách nebo drogeriích jsou jednotlivá balení běžně dostupná).
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »