Nejnovější recenze ze sekce Kojenecká mléka
- Prijemná vůně
- Malému chutná
- Lepsi viko s tesnenim
Hledla jsem mleko, ktere ma dobrou konzistenci, a take byla pro me dulezita chut. Ale vse se osvedcilo ze maly ma vetsi chut si dat mleko. Doposud jsem ho musela i kojit jelikoz mleko z flasky nechtel. A ted mu moc chutna a budeme v tom pokracovat.
- Vůně
- Žádné
Tento produkt je super. Má velmi jemnou chuť a příjemnou, jakoby vanilkovou vůni.
Naše malá je zdá se velmi spokojena.
Mléko je lehké pro bříško a skvěle se rozmíchá ve vodě, nedělá hrudky, což hodně oceňuji.
Hodí se i jako základ na kaši pro starší děti.
Tento produkt určitě vřele doporučuji.
- Mléčná chuť
- Colostrum
- Plné vitamínů a minerálů
- Hůř se rozpouští
- Odměrka zapadlá v UM
Mléko malé moc chutná, vypije najednou celou lahvičku. Nabídla jsem ho i staršímu synovi a tomu taky moc chutná. Malé ho dávám i na noc a miminko v noci krásné spinká a během noci se nebudí.
Zaujalo mě, že obsahuje colostrum. Obsahuje důležité vitaminy a minerály. Nenadýmá a zažívání má ukázkové. Co se týče rozpustnosti, tak se mi hůř rozpouštělo. Odměrku jsem dlouho nemohla najít. Když jsem ji našla, tak nebylo možné ji na něco uchytit.
Chuťově je mléko výborné a určitě ho doporučím i dalším maminkám, které nemohou kojit.
- Dobrá stravitelnost
- Dítě zasytí
- Dítě jej dobře přijímá
- Vůně a chuť - pro dospělé
Mléko malému chutná, nezpůsobuje mu zažívací problémy. Pro mě má zvláštní chuť a vůni, ale malému nedělá žádné problémy. Lahve jsou mastnější než obvyklá a tak se hůře mejou, což je ale dle mého jen detail, který převáží to, že malému tak moc chutná, zasytí a vyhovuje.
- BIO kvalita
- Kozí mléko je pro miminko lépe stravitelné
- Kvalitní produkt, který se dobře rozpouští a nevytváří hrudky
- Chuť a vůně
- Zasytí
- V lahvičce se špatně rozmíchává
Syn pije toho mlíčko již od 5. měsíce, ale jsme oba moc spokojení. Má příjemnou chuť, jen je vhodné ho rozmíchávat ve skleničce, aby se prášek zcela rozpustil.
- jednoduchá příprava
- přijatelná cena
Líbí se mi ,že mléko pěkně voní a malé to moc chutnalo.Cena je přijatelná, jedná se o kvalitní produkt.Tuto značku mléka jsem si opravdu oblíbila.Priprava je velmi jednoduchá.Male se i zlepšilo trávení,takže moc fajn.Mohu doporučit a budu kupovat i nadále.
- Vune mlicka
- Rozpustnost v poradku bez hrudek
- Chut - dite mlicko vypije
- Snadno se otevira plechovka
- Design plechovky
- Velikost baleni - docela dost malicke
- Neni v baleni lzicka na davkovani
Miminko mlecko toleruje v poradku a krasne vypije cele. Dobre se rozpousti a nehrudkuje. Mleko prijemne voni a doza je prakticke baleni ikdyz chybi odmerka. Jen by mohlo byt vetsi baleni mlicka ale to je detail :-) Zadne boleni briska ani prdiky jsem nezaznamenala coz velmi ocenuji a hodnota colostra k nezaplaceni :-)
- Lehce se rozmíchává
- Je po něm mastna flaška
- Nadýmá
Mleko chutná výborně, synovi šmakovalo. Krásně se rozmíchává a nezustavají hrudky. Bohužel se syn po něm hodně nadýmal, ale nevypadal, že by ho bolelo břísko. Odměrku je potřeba najít někde ve mléce, což bylo takové nešikovné se v něm hrabat než ji člověk našel.
- Skvělá chuť
- Žádný
Vynikající kojenecké mléko colvia!
Úžasná chuť , vůně , miminku opravdu sedlo.
Měla jsem problémy s kojeneckým mlékem a tohle je 1 na trhu!
Opravdu veliká spokojenost!
Doporučila jsem to kamarádce a ta to hned vyzkoušela a začala si to kupovat také.
nejlépe vyhovuje dítěti
Sisene mleko s vitaminy.
- výhodná cena
- chuť
- vitamíny
- colostrum
- chybí mi nějaké uchycení odměrky v krabici
Značku Colvia jsem neznala, proto mě pokračovací kojenecké mléko mile překvapilo svým kvalitním složením - spoustu vitamínů, minerálů a navíc kravské kolostrum.
Synovi mléko chutnalo od prvního uvaření, což pro mě byla velká radost, protože je velmi vybíravý.
- Složení
- Nápad
- Colostrum
- mléko je tučnější a více zasytí
- Mastnejsí
Mléko colvia dceři chutná (soudím dle toho, že ho vypije skoro pokaždé celé a hezký se na mne usměje). Asi je trochu mastnější protože se hůře moje z flasek ale nějak mi to nevadí. Vše vynahrazujou benefity jako přidané colostrum , vitamíny a pod. Celkově jsme spokojeni. Spokojené dětské bříško = spokojená máma.
- Nedělá hrudky
Malý přijal mléko moc dobře, chutná mu, celou lahvičku vypije pokaždé, dostává ho na noc před spaním. Nebudi se po něm, cítí se po něm najedený. Nebolí ho bříško, a nemá prdíky. Navíc obsahuje ve složení kolostrum. Při rozmíchávání nedělá hrudky, a příjemně voní.
- Malému hned zachutnalo
- Cena p
- Dostupnost
- Chybí odměrka
- Chybí prostor pro odměrku
Produktem mě velice příjemně překvapil, co se týče reakce na něj ze strany mého miminka . Malej reagoval pozitivně a přijal ho hned bez jakékoliv reakce na něj. Značku jsem do teď neznala a osobně mi docela vadí, že není dostupna běžně v obchodech. Zatím jsem jí nikde nezahlédla. Též mi chybí v balení odměrka či prostor pro ní. Člověk ji musí furt někde hledat. Co se týče složení vypadá uspokojivě
Kendamil 4 Premium HMO+ XXL 1 kg
Přidáno: 19. května 2024
(naposledy upraveno 19. května 2024)
Zakoupeno v onlinesamoska.cz
- Chutné
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »