Nejnovější recenze ze sekce Kojenecká mléka
- chuť
- balení
- praktický uzávěr
- zasytí
- snadno se rozmíchá
- žádné
Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK se velmi snadno a rychle rozmíchá. Oceňuji velmi praktické balení - osobně neznám lepší dózy. Opravdu vydrží a nandávání mléka je přesné a jednoduché. Navíc mléko skvěle chutná a můj syn chce neustále další porci nebo alespoň přídavek.
- Rozpustný v teplé vodě.
- Rychlé rozpouštění
- Praktická dóza
- Dobrá chuť
- Za mě žádné
Dlouho jsem hledala doubrou náhradu za mateřské mléko. Dceři tohle mléko chutná, má i spokojené bříško což je u ní málokdy běžné. Odměrka je dobrém místě jen bych potřebovala delší rukojeť, plechovka je velmi praktická. Příště v obchodě tohle mléko vezmu určitě zase, krásně voní a rychle se i rozpouští ideální.
- Chut
- Vune
- Rozpustnost
Vyzkoušela sem s dcerou nutrilon profutura a dcera byla velmi spokojena.Mléko krasne voní,dceru krasne zasytilo.Ocenuju kvalitu a složení mlicka .jako kazda mama se snažím dceři dávat to nejlepší a to po vyzkoušení Nutrilon profutura opravdu je.Obal mě na první pohled zaujal.Je prakticky jako doza.nemusíte nikam presypat mléko .obal má skvěle řešeny zavíráni a navíc je plne recyklovatelny.
- Kvalita
Koupeno do zásoby jako pokračovací mléko po HIPP AR (neznáme zvracení-první dcera gejzíry). Ještě neužito.. Nicméně HIPP Bio Combiotik odkojena první dcera a nemáme jediné výhrady..I jiné recenze udávají, že hledali než konečně přišli na HiPP.. My chvála Bohu neexperimentovali s levnějšími (či dražšími) náhradami a rovnou vzali to nejlepší. Vyšší cena nehraje roli. Prvotní výživa je nejdůležitější a když nelze kojit určitě nebudu řešit pár stokorun navíc. My máme své děti rádi a rozhodně nám za to stojí..
- Velke baleni, prakticka doza
- Žádný
Malé mléko chutná, oblíbila si ho. Voní príjemněji než jiná mléka. Jeho priprava je velmi jednoduchá a rychlá. S praktickou dózou se dobře manipuluje a zarovnavac na odmerku je skvely nápad. Super je vyhodne velke balení 800g ....vydrzi dlouho a nemusime porad kupovat
Goldim NAŠE 1 525 g
Ivona Kolmanová
Přidáno: 12. června 2024
(naposledy upraveno 12. června 2024)
Zakoupeno v Naše Mléko
Mám pocit, že nás už skoro nebolí bříško a co je hlavní, že není dětský exem.Ještě stále vyčkáváme, ale zatím je to super.
- Vzhledem k datu spotřeby, které uplyne po měsíci od zakoupení, už se produkt špatně rozpouští.
- Mléko se dobře rozpouští
- Srozumitelný návod k přípravě mléka
- Lahvička je po použití mastná a hůře se umývá
Pokračovací mléko COLVIA mě zaujalo svým složením s vitamínem D, vápníkem a vlákninou.
Bohužel mé dceři oproti kojení zřejmě nevyhovuje chuť nebo hustota pokračovacího mléka a prozatím ho odmítá.
Příprava mléka byla jednoduchá, na balení je jasný návod.
#colvia #kojeneckemleko #colviaprodeti ##spoluprace #testujto
- dětem chutná
- cena/množství
- výhodné balení
Děti mají kozí mléko od Vás moc rádi,využíváme ho nyní hodně na cestách a k dochucení různých kaší - dětem je něco málo přes rok. Děti díky počáteční intolerancí na kravské mléko pijí kozí mléko od Vás jako doplněk ke kojení už od narození,mám dvojčátka a neměla jsem dost svého mléka pro oba. Jsem ráda za kvalitu a přírodnější variantu dokrmu, než jaká je v nabídce běžně na trhu.
- kvalitní papaní pro miminka, když maminka nemůže.
- první papání pro miminka, když maminka nemůže.
- CHutné, dobže rozpustné.
Výborná chut, rozpustnost´.
BEBA 2 Comfort HM-O 6 x 800 g
Přidáno: 4. června 2024
(naposledy upraveno 4. června 2024)
Zakoupeno v vitalmix.cz
- Ok
None.
- Kvalitní mléko
- Žádná
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »