Nejnovější recenze ze sekce Kojenecká mléka
- Skvělá cena.
- Nic.
Skvělá cena v poměru ke kvalitě.
Sunar 2 complex 8 x 600 g
Přidáno: 6. července 2024
(naposledy upraveno 6. července 2024)
Zakoupeno v onlinesamoska.cz
vše v pořádku vnučka prospívá
- Dobré
- .
Vše ok
- Dobře se dávkuje
- Miminko hezky přibírá
- Potřeba probiotik spolu s produktem
- Lžička ke konci krabice "lepí" že všech stran, postupem času se "nabije" a pomůže jenom umytí, seklepat nestačí, máte to pak všude
Oproti Sunaru není tak sladký, mimčo si rychle zvykne, ale bez probiotik nedoporučuji. Existuje i varianta s probiotiky, ale ta vychází podstatně dráž.
Balení ve třetím měsíci vychází cca na 8 dnů.
Zboží odpovídá kvalitě , doporučuji.
+Tradiční kvalita, vitamíny, stopové prvky
- Chut
- Sypkost
- Příprava
Nutrilon 2 Profutura Duobiotik mě potěšil. Malá pije Nutrilon od narození, takže to byl dobrý přechod. Ocenuji, že se při přípravě netvoří hrudky a mléko nepění. Líbí se mi i provedení krabice. Je pevná a něco vydrží. Takže i při cestování se nemusím bát, že se mi někde mléko vysype. Za mě doporučuji.
- Chuť dobrá
- Obsah balení v plechovce
Mlíčko se dobře rozpouští,hezky voní i chutná a co oceňuji je dobře uzavíratelná plechovka.Syn trpěl na zácpy, běžná kojenecká mléka na dokrmení to jen zhoršovali nebo mu po nich silně zapáchala stolice. Až v jeho 12 měsících jsem vyzkoušela Nutrilon 2Duobiotik a jsem naprosto spokojená. Jen při dlouhodobém užívání vám zbyde hromada plechovek. Mám radši papírové krabice a obsah rozdělený do dvou sáčků.
- Konzistence
- Chuť
- Žádné zažívací problemy
- Žádný
Nutrilon 3 profutura duobiotik. Je velice kvalitní a chutné mléko. Na první otevření mě zaujala jeho příjemná vůně.je také dobře rozpustné ve vodě a velice dobře ho syn přijal. Teď je u něj i dost vyžadován Velice mu chutná a také ho na dost dlouho zasytí takže se nám v noci nebudí tak často. Nutrilon mi nezpůsobuje ani žádné zažívací problémy.
- Rozpustnost
- Vůně
- Chuť
- Složení
Mléko se líbí jak mě díky rozpustnosti a jednoduchosti přípravy tak i našemu 7 mi měsíčnímu chlapečkovi díky vůní a chuti.
Používáme v kombinaci s kojením a příkrmy dokonce i na snídani kdy děláme kašičky.
Baleno ve velmi praktické znovu použitelné dóze která zabraňuje vlhnutí mléka. Součástí je i odměrka která se zacvakne do horního krytu takže ji při další přípravě nemusím hledat .
Určitě budeme používat Nutrilon nadále
- chuť
- balení
- složení
- zasytí
- trochu horší rozpustnost
Velice oceňuji složení pokračovacího mléka. Neobsahuje palmový olej, obsahuje vitamín C a D a důležitá probiotika.
Balení je v hezké kulaté plechovce. Lehko se otevírá i jednu rukou. Odměrka je umístěna pod víčkem, nezapadne tedy do prášku.
Mléko krásně voní, dobře chutná, jako horší hodnotím jeho rozpustnost ve vodě.
Moje dcera na toto pokračovací 2 mléko přešla ze stejné značky. Nebyl s tím žádný problém. Někdy si dá i po snědení příkrmu. Nezvrací, dobře se jí tráví, není hladová.
- Složení
- Chuť a vůně
- Obal a odměrka
- Velikost balení
Mléko naší malé naštěstí sedlo. Říkám to proto, že to nemusi být samozřejmostí. Bez nadýmání a bez ekzému, takže super. Navíc příjemná vůně a chuťově taktéž dobré. Složením patří mezi ty nejlepší pokračovací mléka. Hlavně bez palmového oleje, to oceňuji. Balení s odmerkou je uzpusobeno pro opravdu rychlou přípravu. Super nápad.
#drahrnickydenne a potřebné živiny pro podporu imunity jsou ty tam.
- Dobře se rozpouští
- Pro citlivé bříško
- Zasytí
- Voňavé a chutné
- Praktické balení
- Pění
Dceři vyhovuje, bříško už jí nebolí, neublinkává, jde vidět, že ji chutná, klidně po něm spinká. Odměrka, která se dá uchytit na víčku a nemusí se lovit v útrobách nádoby, určitě ocení každá maminka. Mléko má krásnou vůni a dobře se rozpouští. Pozor na míchání mlíčka. Pokud jej protřepete, tak hodně napění. Doporučuji tedy rozmíchat krouživými pohyby. V obchodech je dobře dostupné, ale je poměrně drahé. I přesto je můj celkový dojem výborný.
Výhody:
Dobře se rozpouští, pro citlivé bříško, zasytí, podpora imunity, chutné, praktické a recyklovatelné balení.
Nevýhody:
Pění, cena
- dobře se rozpouští
- chuť
- přidané vitamíny a prebiotika
- recyklace obalu
- bez palmového oleje
- vyšší cena
S Nutrilonem jsme se setkali poprvé, používali jsme jinou značku, ale jsme spokojeni. Příprava mléka je rychlá, dobře se rozpouští, pěkně voní a taky hlavně dítěti chutná. Synovi jsem musela zejména po očkování dávat probiotika, ale s tímhle mlíčkem jsme to zvládli i bez toho, asi díky obsaženým vitamínům a prebiotikům. Oceňuji recyklovatelnost obalu (oddělení plastového víčka od kovové části) a složení bez palmového oleje. Design obalu je pěkný.
Kvalitní produkt
- Chut
- Nedela cucky,krasne se rozpusti
- Obsahuje dulezite vitaminy a probiotika
- Prakticke baleni
- Hodně pění
Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK me mile prekvapilo, synovi chutna, prijemne voni. Vyzkouseli jsme nekolik UM, ale Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK nam nejlepe sedl. Syn konecne nema problem s kakanim a bolenim briska, tudiz musime primhourit oko za cenu jednoho baleni a penou, ktere mleko vytvari.
- Balení
- Odměrka
Moji dceři Nutrilon profutura 3Duobiotik chutná,neměla problém přejít na novou stravu. Nutrilon má velmi bohaté složení, mléčnou chuť, balené v praktickém balení,právě testováno na cestách. :-) Cena by mohla být o něco nižší,ale celkově jsme spokojené.
- Dobre se rozpouští
- Chutná Dobre
- Nemám
V první radě oceňuji obsah vitamínu. Jsem rada ze mléko neobsahuje palmový olej. Obal a desing je moc pěkný, líbí se mi praktické otvírání s pojistkou a přicvaknuti odmerky. Pokaždé když jsem mléko dělala vždy se Dobre rozpustilo. Chutná a voní Dobre. Takže mužů doporučit určitě zakoupim znovu domu. Dítěti mléko chutná.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »